Compra d´entrades

Sesiones:

Domingo 24/06/2012 20:30 h.

Descripción:

FIRA DE LES BRUIXES DE LLERS (GIRONA) 1212 L’ANY DE LA CROADA Descripció: Entretingut espectacle que ens endinsarà en les llegendes medievals del Comte Arnald Estruch i les bruixes de Llers, dirigit per la companya Excalibur Teatre, que ens oferirà un repertori de combats a peu, exhibicions espectaculars, lluites en viu, bruixes per tot arreu i sorprenents moments per l’espectador. Al final de l’espectacle, els Amics del Castell de Quermançó i Comtat d’Empúries, presentaran el tràiler de la pel.lícula 1212 L’ANY DE LA CROADA.

Entradas:

5.00 Euros

http://www.codetickets.com/home/ficha-evento.php?id=18403

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s