Rodatge-Monestir de Sant Daniel de Girona

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Rodatge de 1212 L’Any de la Croada, al Monestir de Sant Daniel de Girona.

Aquest diumenge 27 de maig de 2012, la Croada ha tingut lloc en el cinquè Monestir que visitem per realitzar rodatges de la pel.lícula històrica. Aquesta vegada i gràcies a l’amable acollida de les monges benedictines, l’escenari ha estat en el Monestir de Sant Daniel de Girona, un lloc que ens trasportarà al segle XIII, concretament a l’any 1212, quan el papa Innocenci III, i davant el períll que els àrabs envaïssin Europa, va declarar una croada contra els almohades pel maig de 1212 i va ordenar als reis cristians que deixessin de banda les seves picabaralles. Mentres l’exèrcit almohade anava creixent amb tropes arribades del vast imperi del nord d’Àfrica que travessaven l’estret, el rei castellà també demanava ajuda als altres reis de la península.

Com en altres ocasions, hem tingut la col.laboració d’entitats culturals gironines com els Miquelets de Girona amb en Jesus Pastor de missatger del Rei Pere I, l’associació de Llegendes Medievals, i artistes convidats com el pintor Carles Bros en el paper de Conseller del Comte d’Empúries, el nen Roger Arnau què interpreta el fill del mateix, l’actor Jaume Pujadas de Castlà, Jordi Roura de Mestre d’Armes, i l’actor Oriol Morales fent el paper del protagonista, el Comte Hug IV d’Empúries.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s