Rodatge – Castelló d`Empuries casa Ametlla

el

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

El dilluns 28 de maig els rodatges varen tenir lloc a Castelló d’Empúries de nou, gràcies aquesta vegada a la col.laboració de la família Ametlla que ens va permetre rodar a l’interior de la casa particular, amb una perspectiva immillorable d’una de les torres més antigues de la Basílica de Santa Maria, des de on un sergent de la Comanda de Templers de Castelló (interpretat pel Templer de Sant Cugat Augusto Alegret), instrueix al seu nebot que ha de marxar a la guerra amb ell (interpretat per Hèctor Solà de Leyendas Medievales).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s