Presentació Trailer-Monestir de Sant Quirze de Colera

Una nit màgica al Monestir de Sant Quirze de Colera (Rabós).

Dissabte 2 de juny a les 22’00 hores i fins la mitjanit, més de 250 persones varen assistir de públic a l’espectacle de la companya Excalibur Teatre, la visita nocturna al Monestir i la presentació del tràiler de la pel-lícula «1212 L’Any de la Croada», en format extra-llarg.

També i amb presencia del pintor Lluís Roura, es va presentar la pintura de «Jerusalem des de la muntanya de les oliveres», que ajudarà a la financiació del llargmetratge històric que es troben realitzant els Amics del Castell de Quermançó de Vilajuïga i Comtat d’Empúries.

El Productor i Director Jaume Simon va ser presentat pel periodista Pitu Anaya. La pintura de Lluís Roura es podrà veure exposada a la Galeria El Claustre de Figueres, c/ Sant Pau, 11, del 1 de juliol al 15 de setembre de 2012, i es sortejarà en combinació amb la loteria nacional del 29 de setembre de 2012. Les butlletes de participació es poden adquirir en la mateixa galeria d’art.

La propera presentació del mateix tràiler, tindrà lloc el divendres 22 de juny a la galeria El Claustre de Girona, c/ Nou, 8 a les 20’00 hores.

Per la Fira de les Bruixes de Llers, tindrà lloc una presentació i espectacle totalment diferent als anteriors, el proper diumenge 24 de juny de 2012 a les 20’30 hores al Centre Recreatiu de la població.
Les entrades anticipades ja es poden adquirir a traves de:

http://www.codetickets.com/home/ficha-evento.php?id=18403
També a l’Ajuntament de Llers.

Us hi esperem.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s